Poročne obleke za močnejše

Poroke

mocnejsa-postava-obleka-porokaIskanje poročne obleke za močnejše danes več ni težavno, je pa res da imajo na razpolago veliko manjšo izbiro poročnih oblek kot druge neveste v poročnih trgovinah. Vendar v našem salonu to sploh nebo težava. Tukaj je nekaj preprostih nasvetov, da bo izbira poročne obleke za močnejšo postavo še lažja:

1.) Spoznajte svojo obliko :

Če boste želele najti popolno poročno obleko potem boste morale poznati vaše telo oz. kakšnega tipa postave ste. Močnejšim postavam zelo lepo pristojijo V izrezi in obleke z pasovi. Izogibajte pa se poročnim oblekam z polnimi krili saj vam še povečajo in poudarijo okroglino vašega telesa. Izogibajte se tudi oblek ki so do gležnjem saj ste takrat videti zelo manjše. Pokličite tudi salone, ki vam bodo svetovali kakšen tip postave ste in kakšna poročna obleka bo najprimernejša. Obiščite salon in poskusite poročne obleke v vaši velikosti, poskusite čim več poročnih oblek mogoče dajte priložnost tudi kakšni, ki vam na prvi pogled ni všeč, saj se velikokrat izkaže, da obleka postane čudovita šele ko si jo oblečete. Bodite samozavestni saj obleka takrat izžareva poseben čar. Prepričajte se tudi da ste normalno gibljivi v obleki, da je udobna in da ne leze in stiska. Saj boste namreč preživeli veliko ur v poročni obleki zato je pomembno, da je obleka zares udobna. Ne bojte se pokazati telesa in vsekakor se ne bojte prekršiti kakšnega pravila glede poročnih oblek. Nič hudega če vsa pravila govorijo o tem, da naj bi močnejše postave skrivale svoje obline v poročnih oblekah. Ne bojte se kršiti pravila le prepričajte se,da to izžareva vas in da se počutite udobno in sproščeno na vaš poročni dan.

2.) Kako se pripraviti?
-kupite si spodnje hlače, ki vam stisnejo zadnjico in trebuh.
-S seboj prinesite push up nederček
-ko poskušate poročno obleko s seboj prinesite poročne čevlje saj je pomembno da vidite kako se obleka in čevlji ujamejo v kombinaciji.
-s seboj prinesite vodo še sami boste presenečeni kako je hitro lahko dehidrirate pri poskušanju poročnih oblek.

3.) Pametno izberite poročni salon:
Pomembno je, da izberete pravi poročni salon za pomerjanje oblek za močnejše postave. Pomembno je predvsem, da vas ni sram in da ste maksimalno sproščeni. Poskrbite, da boste imeli pozitivno izkušnjo, saj je izbiranje poročnih oblek zelo čudovito. Izberite salon v katerem si bodo vzeli čas za vas in vam bodo znali svetovati. S seboj pripeljite tudi poročno pričo, prijateljico ali mamo s katero radi nakupujete in ji zaupate. Tako bo vaša izbira še preprostejša.

Poročne izdelke (poročna vabila, konfeti, šopki…) pa najdete tudi v poročni spletni trgovini Goga in na www.okraski.com.