Dober izgled zahteva, da poskrbimo tudi za svoje lase

Se odpravljate na dopust ali imate v prihodnje načrt, da se udeležite kakšne posebne priložnosti? Zagotovo si želite, da bi vaši lasje izgledali čudovito, kot še nikoli.

Pričeska je pomembna

Pričeska je pomemben del vas in veliko pripomore k temu, kako vas okolica sprejema. Prav zaradi tega je zaželeno, da se zanjo potrudite. Lasje zahtevajo svoj čas, zato je priporočljivo, da se vsaj enkrat mesečno ali najmanj enkrat na tri mesece, oglasite pri frizerju. Obiski so seveda odvisni od hitrosti rasti vaših las, nekaterim zrastejo ti v enem mesecu za več milimetrov, medtem ko drugi potrebujejo tudi do leto dni, da dosežejo en centimeter rasti.

Moški in ženske ter razlike pri urejanju las

Različni smo si, ne le po hitrosti rasti naših las, temveč se med seboj razlikujemo tudi moški in ženske. Slednje lasem namenijo po navadi več časa, saj nekako v družbi veljajo norme, kako bi morala ženska izgledati. K urejenemu izgledu kar precej pripomorejo ženske pričeske. Te so tako raznolike, kot so raznolike tudi ženske. Glede na to, kam se odpravljamo, si lase urejamo drugače. V vsakodnevnem življenju poskrbimo za osnoven videz in pričesko, s katero se odpravimo v službo. Kadar imamo namen obiskati kak poseben dogodek, pa so tudi ženske pričeske primerne temu. Kliknite tukaj, da si ogledate možnosti urejanja las.

Za pričesko ni potrebno trpeti!

Velikokrat slišimo, da je za dober izgled potrebno tudi malo potrpeti, vendar to v primeru izdelave pričeske ne drži. Obisk frizerja je največkrat zelo prijetno opravilo, ki ga spremlja dobra volja in klepet o najnovejših dogodkih v širši okolici. V kolikor redno skrbite za svoje lase in so ti zdravi in čvrsti, je vaša naloga le, da poveste svoje želje. Za vse ostalo bo poskrbela vaša frizerka ali frizer.

Ženske pričeske so lahko enostavne ali zapletene. Kliknite tukaj, da si ogledate raznovrstne pričeske. Glede na zapletenost izdelave si odmerite čas, ki ga boste preživeli v frizerskem salonu Irena. Če ste si zamislili frizuro, ki vzame več časa, je namreč neprijetno, če se vam mudi. Obstojnejše pričeske si lahko izdelate že dan prej, da ne boste v zadnjem trenutku pred dogodkom še sedeli v salonu in se spraševali ali boste prišli pravočasno. Izbira neobstojne pričeske zahteva, da salon obiščete na dan dogodka. Ne pozabite, da je potrebna rezervacija termina vnaprej, prav tako premislite uro, ki bo pravšnja. Na vsak pomemben dogodek je potrebno priti prej, zato se v frizerskem salonu oglasite vsaj nekaj ur pred posebno priložnostjo.